joi, 16 februarie 2012

S-a lansat o noua editie a proiectului “Top School” initiat de Asociatia EuroCivica

Joi, 16 februarie 2012, a fost lansata o noua editie a proiectului “Top School” initiat de Asociatia EuroCivica. Proiect isi propune sa dea posibilitatea elevilor din liceele si colegiile bacauane sa-si desemneze prin vot cei mai buni profesori si colegi.
Lansarea celei de-a doua editii a TopSchool a reunit in Sala Mare a Palatului Administrativ profesori si elevi, maestrul de ceremonii fiind presedintele EuroCivica, Ilie Birzu. El a anuntat ca, dupa alegerile din fiecare liceu, in luna decembrie va avea loc o gala finala la nivelul municipiului Bacau, pentru a se desemna cei mai buni elevi si profesori din oras. 
“Acest proiect isi propune doua obiective principale: sa invete elevii ce este democratia si sa premieze performanta scolara” – a explicat si Cristian Ghinghes, presedintele onorific al Consiliului Judetean al Elevilor.
In competitie vor intra peste 13.500 de elevi si aproape 900 de profesori din 16 unitati de invatamint.
Consiliile elevilor din fiecare liceu vor intocmi listele electorale iar votul va fi direct, egal, universal si secret, intocmai ca la alegerile legislative nationale. Proiectul TopSchool se afla la a doua editie.
Sursa: Ziarul de Bacau

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu